Fenerbahçe'den orta sahaya Viking! Jose Mourinho alın emrini verdi. Ali Koç 20 milyon euroluk yıldızı İstanbul'a getiriyor

Fenerbahçe'den orta sahaya Viking! Jose Mourinho alın emrini verdi. Ali Koç 20 milyon euroluk yıldızı İstanbul'a getiriyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Forvet hattında son olarak En Nesyri'yi transfer eden sarı-lacivertliler bu sefer gözünü orta sahaya çevirdi. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'den orta sahaya Viking! Jose Mourinho alın emrini verdi. Ali Koç 20 milyon euroluk yıldızı İstanbul'a getiriyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırmasına rağmen şampiyon olmayan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde özellikle orta saha için güçlü bir isim aranıyor. Gelen sürpriz transfer haberi ise taraftarları büyük heyecana soktu. Fenerbahçe'den orta sahaya Viking! Jose Mourinho alın emrini verdi. Ali Koç 20 milyon euroluk yıldızı İstanbul'a getiriyor.

FENERBAHÇE'DEN ORTA SAHAYA VİKİNG

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Sevilla'dan En Nesyri'yi transfer eden sarı-lacivertliler bu sefer orta saha için sürpriz bir temasta bulundu. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, İngiliz ekibi Brentford'ta forma giyen 30 yaşındaki Danimarkalı orta saha Christian Norgaard ile temas kurduğu öğrenildi.

yeni-proje-2024-07-26t103316-296.jpg

JOSE MOUURINHO ALIN EMRİNİ VERDİ! ALİ KOÇ 20 MİLYON EUROLUK YILDIZI İSTANBUL'A GETİRİYOR

Fenerbahçeli yöneticilerin tecrübeli futbolcunun menajeri ile ilk görüşmeyi yaptığı ve transfer şartlarının masaya yatırıldığı belirtildi. 2019 yılından beri İngiliz kulübünde top koşturan Norgaard, 6 ve 8 numarada görev yapabiliyor. Gerek fizik gücü gerekse top tekniği ile dikkatleri çeken tecrübeli futbolcu, 28 kez Danimarka Milli Takımı'nda boy gösterdi.

yeni-proje-2024-07-26t103410-246.jpg

Kulübüyle olan sözleşmesi 2025 yılında sona erecek olan Viking, geçtiğimiz sezon 33 karşılaşmada forma giyerken 2 gol ve 1 asist üretti. Brentford dışında Brondby, Fiorentina, Hamburg ve Lyngby gibi takımların formasını da giyen Norgaard'ın kulübünden ayrılmak istediği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN