Fenerbahçe'den orta sahaya İtalyan dinamo! Mourinho Roma'nın 21 yaşındaki yıldızını getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı olsun

Fenerbahçe'den orta sahaya İtalyan dinamo! Mourinho Roma'nın 21 yaşındaki yıldızını getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertliler özellikle orta sahada Fred'in sakatlanmasıyla büyük bir krize girmiş durumda. Kanarya'dan hamle beklenirken sıcak bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'den orta sahaya İtalyan dinamo! Mourinho Roma'nın 21 yaşındaki yıldızını getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de şampiyonluğu kıl payı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer gelişmeleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Fred'in sakatlanmasıyla orta sahaya ek takviyede bulunmak isteyen Kanarya'dan yeni bir hamle geldi. Fenerbahçe'den orta sahaya İtalyan dinamo! Mourinho Roma'nın 21 yaşındaki yıldızını getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı olsun.

FENERBAHÇE'DEN ORTA SAHAYA İTALYAN DİNAMO

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Elindeki kadrosunu genişletmek isteyen sarı-lacivertliler orta saha arayışına devam ederken sıcak bir gelişme yaşandı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Roma'nın 21 yaşındaki merkez orta sahası Edoardo Bove'yi gündemine aldı.

yeni-proje-2024-08-09t112319-462.jpg

MOURINHO ROMA'NIN 21 YAŞINDAKİ YILDIZINI GETİRİYOR! İMZALAR ATILDI, HAYRILI OLSUN

Vakit kaybetmeden harekete geçen Sarı-Lacivertliler tüm imkanlarını seferber edecek. Piyasa değeri 18 milyon Euro olan 21 yaşındaki orta sahanın Roma'yla 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

yeni-proje-2024-08-09t112334-534.jpg

Bove için İtalyan devinin istediği rakam henüz belli değil. Genç oyuncu, Mourinho döneminde 72 maça çıktı. Portekizli çalıştırıcı, Bove hakkında "Gerçekten sevdiğim tek kişi. Çünkü güçlü tekniği var. Taktik ve zihinsel olarak her şeyini veriyor. Bacaklarıyla, vücuduyla ve zihniyle oynayan bir oyuncu" ifadelerini kullanmıştı.



Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN