Fenerbahçe'den Milli yıldızımıza kanca! Jose Mourinho Hollanda maçı sonrası aradı. Ali Koç 16 milyon euro ödeyip alıp gelecek

Fenerbahçe'den Milli yıldızımıza kanca! Jose Mourinho Hollanda maçı sonrası aradı. Ali Koç 16 milyon euro ödeyip alıp gelecek

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde yaz transfer dönemini iyi geçirmek isteyen sarı-lacivertlilerden ilk atak geldi. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'den Milli yıldızımıza kanca! Jose Mourinho Hollanda maçı sonrası aradı. Başkan Ali Koç 16 milyon euro ödeyip alıp gelecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kıl payı kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Özellikle stoper hattına takviyelerde bulunmak isteyen sarı-lacivertlilerden ilk transfer müjdesi geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca formasını giyip stada akın edecek. Fenerbahçe'den Milli yıldızımıza kanca! Jose Mourinho Hollanda maçı sonrası aradı. Ali Koç 16 milyon euro ödeyip alıp gelecek.

FENERBAHÇE'DEN MİLLİ YILDIZIMIZA KANCA

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile transfer çalışmalarını sürdüren Kanarya'dan ilk hamle geldi. Akşam'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Serdar Aziz'den boşalan stoper hattını Merih Demiral ile güçlendirmek istiyor. Sarı lacivertliler, Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli'de forma giyen eski futbolcusunu yeniden transfer etmek için resmi girişimlere başladı.

yeni-proje-2024-07-09t083841-054.jpg

MOURINHO HOLLANDA MAÇI SONRASI ARADI! ALİ KOÇ 16 MİLYON EURO ÖDEYİP ALIP GELECEK

Suudi basının aktardığı bilgiye göre; Al-Ahli, milli stopere Fenerbahçe ile yapacağı transfer görüşmeleri için izin verdi. Kısa süre içerisinde bu transferde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

yeni-proje-2024-07-09t083900-864.jpg

Jose Mourinho'nun ise Hollanda maçı sonrası Merih Demiral'i aradığı iddia edildi. Özellikle Başkan Ali Koç'un bu transferle yakından ilgilendiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN