Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Mourinho şeytanların 2 yıldızına kancayı taktı. Ali Koç alıp geliyor

Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Mourinho şeytanların 2 yıldızına kancayı taktı. Ali Koç alıp geliyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Forvet hattını güçlendiren sarı-lacivertlilerde orta saha için gözünü bu sefer yükseklere çevirdi. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Mourinho şeytanların 2 yıldızına kancayı taktı. Ali Koç alıp geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon büyük hayal kırıklığına neden olan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Birçok yıldızı transfer eden sarı-lacivertlilerde gözler orta sahaya çevrildi. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları heyecana boğdu. İngiliz basını son dakika olarak duyurdu. Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Mourinho şeytanların 2 yıldızına kancayı taktı. Ali Koç alıp geliyor.

FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY'A YILIN TRANSFER ÇALIMI

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde sürpriz bir transfer çalımı geldi. Akşam'ın İngiliz basınından derlediği habere göre Sofyan Amrabat ve Scott McTominay için görüşmeler sürdüren Cim-Bom'a rakip çıktı. Kanarya'nın, Faslı ve İngiliz orta sahalar için temasa geçtiği bildirildi.

yeni-proje-2024-08-02t094409-979.jpg

MOURINHO ŞEYTANLARIN 2 YILDIZINA KANCAYI TAKTI! ALİ KOÇ ALIP GELİYOR

Orta sahaya takviye için geçen sezon devre arasından beri Sofyan Amrabat ve yaz transfer sezonunun başından beri de Scott McTominay ile ilgilenen Galatasaray'ın yoluna ezeli rakibi Fenerbahçe çıktı. Avrupa basını; geçen sezon Fred, Szymanski, Zaha ve Tete gibi isimlerde karşı karşıya gelen iki koca çınarın, Amrabat ve McTominay için de yarış halinde olduğunu yazdı.

yeni-proje-2024-08-02t094431-683.jpg

İngiliz basınında ise Sarı-Lacivertliler'in orta sahası için bambaşka bir iddia ortaya atıldı. Ada basınından Telegraph Football'ın haberine göre Galatasaray ve Fenerbahçe, İskoç orta saha oyuncusu Scott McTominay'in transferi için karşı karşıya geldi. 27 yaşındaki deneyimli oyuncu için Premier Lig ekibi Fulham'ın da 20 milyon euroluk bir teklifle Manchester United'ın kapısını çaldığı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN