Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Ali Koç 22 milyon euroluk yıldızı ikna etti getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Ali Koç 22 milyon euroluk yıldızı ikna etti getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerden transfer bombaları üst üste geliyor. Gelen son dakika haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Ali Koç 22 milyon euroluk yıldızı ikna etti getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon kıl payı şampiyonluğu kaçıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerden yeni bir transfer müjdesi geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Ali Koç 22 milyon euroluk yıldızı ikna etti getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY'A YILIN TRANSFER ÇALIMI

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Yaz transfer dönemine hızlı bir giriş yapan sarı-lacivertlilerden yılın bomba haberi geldi. Fotomaç'ta yer alan haber göre transferde gaza basan ve eksik bölgelerini tek tek tamamlayan Fenerbahçe'de sıra orta sahaya geldi. Yeni sezonda mutlak şampiyonluk isteyen ve birbirinden önemli yıldızlarla görüşen sarı-lacivertliler, son olarak Fiorentina'nın yıldızı Sofyan Amrabat'la görüşme gerçekleştirdi.

yeni-proje-2024-07-20t111920-669.jpg

ALİ KOÇ 22 MİLYON EUROLUK YILDIZI İKNA ETTİ GETİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Sofyan Amrabat geçen sezonu Manchester United'da kiralık olarak geçirmişti. Sözleşmesi sona erince Fiorentina'ya gönen tecrübeli futbolcuyla önceki gün masaya oturuldu. Hem Amrabat hem de Fiorentina'yla yapılan pazarlıklarda büyük mesafe kat edildi. Galatasaray'ın da istediği Faslı yıldıza ezeli rakibinden daha iyi şartlar sunan sarı-lacivertliler oyuncuyla anlaşma aşamasına geldi.

yeni-proje-2024-07-20t111905-149.jpg

Sözleşmesi 2025 haziranda bitecek olan oyuncu için de Fiorentina'ya 12 milyon euro teklif edildi. Mor-menekşeler ise 15 milyon euroda diretiyor. Transferde görüşmeler devam ediyor. Bu transferin de hafta içinde olumlu yönde sonuçlanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN