Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! 35 milyon euroluk süper yıldız...

Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! 35 milyon euroluk süper yıldız...

2014 yılından bu yana devam eden şampiyonluk hasretini bu sezon dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'a 35 milyon euroluk transfer çalımını atmak için kolları sıvadı.

Jose Mourinho yönetiminde Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmayı hedefleyen Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan yıldız oyuncuya kancayı taktı. Kanarya, 35 milyon euroluk süper yıldız için düğmeye bastı.

Yaz transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe, Galatasaray'a tarihi transfer çalımını atmak için çalışmalara başladı.

A Spor'un haberine göre; Orta sahasını güçlendirme kararı alan Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan Fransız orta saha oyuncusu Adrien Rabiot için devreye girdi.

Kanarya'nın Fransız yıldıza Galatasaray'ın teklifinden daha yüksek bir maaş teklif ettiği öne sürüldü. Sarı-kırmızılı ekibin 29 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu için imza parası ve 3 yıllık maaş olarak toplam 30 milyon euroyu gözden çıkarttığı ileri sürüldü.

Adrien Rabiot neden sözleşmesini uzatmadı? Galatasaray'a transfer olasılığı | Transfermarkt

Sarı-lacivertli ekibin, Fransız yıldızı kadrosuna katarak hem orta sahasını güçlendirmeyi hem de ezeli rakibine transfer çalımı atmayı hedeflediği iddia edildi.

29 yaşındaki orta saha oyuncusu Fransa formasıyla EURO 2024'te 5 maçta forma giydi. Yıldız orta saha oyuncusunun güncel piyasa değerinin 35 milyon euro olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Juventus forması altında 35 karşılaşmada görev alan yıldız oyuncu, takımı adına 5 gol 3 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN