Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın çalımı! Mourinho Fransız yıldızı arayıp ikna etti. Ali Koç 35 milyon eruoya imzayı attırdı

Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın çalımı! Mourinho Fransız yıldızı arayıp ikna etti. Ali Koç 35 milyon eruoya imzayı attırdı

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Özellikle orta saha arayışında olan sarı-lacivertlilerde sıcak bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın çalımı! Mourinho Fransız yıldızı arayıp ikna etti. Ali Koç 35 milyon eruoya imzayı attırdı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyon olmayan Fenerbahçe'de gelecek sezonun hazırlıkları için çalışmalar sürüyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertliler son hamlesiyle gündeme bomba gibi düştü. Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın çalımı! Mourinho Fransız yıldızı arayıp ikna etti. Başkan Ali Koç 35 milyon eruoya imzayı attırdı.

FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY'A YILIN ÇALIMI

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde yılın bomba transferi geldi. A Spor'da yer alan habere göre orta saha bölgesine yıldız bir isim transfer etmek isteyen F.Bahçeli kurmaylar, ezeli rakibi Galatasaray'ın istediği oyuncuya kancayı taktı. Fenerbahçe, bonservisi elinde olan ve G.Saray'ın da temasta olduğu Adrien Rabiot için devreye girdi.

yeni-proje-2024-07-31t120909-380.jpg

MOURINHO FRANSIZ YILDIZI ARAYIP İKNA ETTİ! ALİ KOÇ 35 MİLYON EUROYA İMZAYI ATTIRDI

Sarı-lacivertlilerin Fransız yıldıza G.Saray'ın teklifinden daha yüksek bir maaş teklif ettiği kaydedildi. Geçtiğimiz günlerde Cimbom'un 29 yaşındaki oyuncuya imza parası ve 3 yıllık maaş toplamı 30 milyon Euro teklif ettiği iddia edilmişti. F.Bahçe bu transferi bitirerek hem orta sahasına yıldız bir isim katmak hem de transfer çalımı atmak istiyor.

yeni-proje-2024-07-31t120921-373.jpg

Adrien Rabiot, 3 Nisan 1995'te Fransa'nın Saint-Maurice kentinde dünyaya geldi. Futbola Creteil Jugend altyapısında başladı ve sırasıyla Mancester City, Pau FC U19, PSG U17 ve U19 takımlarında forma giydi. 2012 yazında ise Paris Saint-Germain'de A takıma yükseldi. 2019 yılına kadar Fransız ekibinde top koşturan Rabiot, bu tarihte Juventus'a transfer oldu. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek 29 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri ise 35 milyon Euro.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN