Fenerbahçe'den Galatasaray'a bir transfer daha! Batshuayi'nin ardından bu kez de o isim...

Fenerbahçe'den Galatasaray'a bir transfer daha! Batshuayi'nin ardından bu kez de o isim...

Fenerbahçe'den ayrılan Batshuayi'yi kadrosuna katarak dikkat çekici bir transfer hamlesine imza atan Galatasaray'a sürpriz bir isim önerildi.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Belçikalı golcü Mich Batshuayi'yi kadrosuna katarak ezeli rakibine uzun yıllar unutulmayacak bir transfer çalımı atan Galatasaray, hakkında sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Yeni sezon çalışmalarını Okan Buruk'un yönetiminde sürdüren Galatasaray, yaz transfer döneminde yapacağı hamleler ile takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefliyor.

Arjantinli süper yıldız Icardi ve yeni transfer Batshuayi'nin arkasında mücadele edebilecek bir golcü arayışında olan Galatasaray'a Serdar Dursun önerildi.

A Spor'da yer alan habere göre; Fenerbahçe'den ayrılan ve bonservisi elinde olan tecrübeli golcü Serdar Dursun, Galatasaray'a önerildi. Teknik heyetin Dursun'u değerlendirmeye aldığı ve değerlendirme sonucuna göre bu transferde bir karar verilmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon 35 karşılaşmada görev alan Serdar Dursun, takımına 9 gol 2 asistlik katkı sunmuştu. Serdar Dursun'un Galatasaray'dan teklif gelmesi halinde bu teklifi kabul etmeye sıcak baktığı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN