Fenerbahçe'den Galatasaray'a 32 milyon euroluk transfer çalımı! Mourinho istedi Ali Koç devreye girdi...

Fenerbahçe'den Galatasaray'a 32 milyon euroluk transfer çalımı! Mourinho istedi Ali Koç devreye girdi...

Fred'in yaşadığı sakatlık sonrasında orta saha arayışlarına başlayan Fenerbahçe, gözünü 32 milyon euroluk süper yıldıza dikti.

Yeni sezonda Devler Ligi'nde grup aşamasına kalmayı ve Süper Lig'deki şampiyonluk hasretine son vermeyi hedefleyen Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'a 32 milyon euroluk transfer çalımını atmak için devreye girdi.

Brezilyalı süper yıldızı Fred'in yaşadığı sakatlık sonrasında orta sahasını güçlendirme kararı alan Fenerbahçe, gözünü İngiltere'ye dikti.

A Spor'un haberine göre; Kanarya, ezeli rakibi Galatasaray'ın transfer gündemine yer alan orta saha oyuncusu Scott McTominay için kolları sıvadı. Kanarya'nın 27 yaşındaki orta saha oyuncusu için Manchester United'la bir görüşme gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Portekizli çalıştırıcının bu transfer için oldukça ısrarcı olduğu ve İngiliz oyuncuyu arayarak yıldız futbolcuya "Scott, yeniden birlikte çalışalım" dediği iddia edildi. Güncel piyasa değeri 32 milyon euro olan İngiliz orta saha oyuncusu geçtiğimiz sezon 43 karşılaşmada görev alırken takımına 10 gol 3 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN