Fenerbahçe'den ayrılmıştı! Serdar Dursun'un yeni durağı herkesi şaşırttı...

Fenerbahçe'den ayrılmıştı! Serdar Dursun'un yeni durağı herkesi şaşırttı...

Sezonun sona ermesiyle Fenerbahçe'den ayrılan golcü oyuncu Serdar Dursun hakkında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Golcü oyuncunun yeni durağı büyük oranda belli oldu.

Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Fatih Karagümrük formasını terleten kış transfer dönemimde ise Fenerbahçe'ye transfer olan tecrübeli golcü Serdar Dursun'un yeni durağı belli olaya başladı. Golcü oyuncu, büyük bir sürprize imza atmaya hazırlanıyor.

Geçen sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe formasını terleten ve sezonun sona ermesiyle birlikte sarı-lacivertli ekibe veda eden golcü oyuncu Serdar Dursun'un yeni durağının hangi takım olacağı merak konusu olmuştu. Deneyimli golcünün yeni durağı büyük oranda belli oldu.

Fanatik'in haberine göre; Konyaspor, golcü oyuncuyla yakından ilgileniyor. Yeşil-beyazlı ekibin golcü oyuncuya görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

İstanbul kulüplerinin de listesinde olan Serdar Dursun'un geleceği ile ilgili kararını henüz vermediği belirtildi. Öte yandan Fatih Tekke yönetimindeki Alanyaspor'un da Serdar Dursun ile ilgilendiği öne sürüldü.

Golcü oyuncunun yeni sezonda bir Anadolu takımında forma giymesi beleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN