Fenerbahçe'den ayrılmıştı! Serdar Aziz'in yeni takımı herkesi şaşırttı...

Fenerbahçe'den ayrılmıştı! Serdar Aziz'in yeni takımı herkesi şaşırttı...

Fenerbahçe ile yollarını ayıran 33 yaşındaki savunma oyuncusu Serdar Aziz'in yeni durağı belli oldu. Tecrübeli stoper, sürpriz bir anlaşmaya imza atmak için geri sayıma geçti.

5.5 sezon forma giydiği Fenerbahçe'den ayrılan tecrübeli savunma oyuncusu Serdar Aziz'in yeni durağı belli oldu. Sarı-lacivertli formaya veda eden deneyimli stoperin yeni takımı herkesi şaşırttı.

2019 yılının kış transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılarak bedelsiz şekilde Fenerbahçe'ye imza atan Serdar Aziz, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamada sarı-lacivertli ekip ile yollarını ayırdığını duyurmuştu.

Tecrübeli savunma oyuncusu, açıklamasında "Bilindiği üzere, 5 buçuk yıl formasını onurla giydiğim Değerli Kulübüm Fenerbahçe Spor Kulübü ile bugün yapmış olduğumuz son görüşmemizin neticesinde ayrılık sürecine girmiş bulunmaktayım. Bu süreçte göstermiş oldukları anlayış için Saygıdeğer Başkanım sayın Ali Koç. Kıymetli Büyüğüm Sayın Acun Ilıcalı ve Teknik direktörümüz Sayın Jose Mourinho'ya ayrı ayrı teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe ile yollarını ayıran tecrübeli stoperin yeni durağının hangi takım olacağı merak konusu olurken düğüm çözüldü.

Fanatik'in haberine göre; Çağdaş Atan yönetimindeki Başakşehir, Serdar Aziz için devreye girdi. İstanbul ekibinin tecrübeli savunma oyuncusu ile büyük oranda el sıkıştığı ve transferi açıklamaya hazırlandığı öne sürüldü.

Geçen sezon 20 karşılaşmada görev alan 33 yaşındaki savunma oyuncusu, takımına 1 gol 2 asistlik katkı sunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN