Fenerbahçe'de Krunic'in bileti kesildi! Jose Mourinho orta sahaya yeni tankını getiriyor. 30 milyon euroya imzayı atacak

Fenerbahçe'de Krunic'in bileti kesildi! Jose Mourinho orta sahaya yeni tankını getiriyor. 30 milyon euroya imzayı atacak

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Dün Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına çıkan ve Lugano'ya rakip olan sarı-lacivertliler, karşılaşmada 4-3 galip olarak ayrıldı. Krunic'in performansı büyük hayal kırıklığı yaşatırken sıcak bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'de Krunic'in bileti kesildi! Jose Mourinho orta sahaya yeni tankını getiriyor. 30 milyon euroya imzayı atacak. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe'de transfer mesaisi sürüyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile tekrardan Şampiyonlar Ligi'ne katılmak isteyen sarı-lacivertlilerde transfer haberleri peş peşe geliyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'de Krunic'in bileti kesildi! Jose Mourinho orta sahaya yeni tankını getiriyor. 30 milyon euroya imzayı atacak.

FENERBAHÇE'DE KRUNIC'İN BİLETİ KESİLDİ! JOSE MOURINHO ORTA SAHAYA YENİ TANKINI GETİRİYOR

Fenerbahçe dün akşam Şampiyonlar Ligi ön elem maçında Lugano ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz rakibini 4-3 yenmeyi bildi ancak yapılan pas hataları herkesin kafasında soru işaretleri bıraktı. Özellikle Krunic'in performansı ağır şekilde eleştirilirken sıcak bir son dakika gelişmesi yaşandı. A Spor'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Nottingham Forest forması giyen Ibrahim Sangare'yi transfer listesine aldı.

yeni-proje-2024-07-24t121747-777.jpg

26 yaşındaki Fildişi Sahilli yıldız geçtiğimiz yaz 35 milyon Euro'ya transfer olmuştu. Sarı-lacivertlilerin bu transfer için yaklaşık 20 milyon Euro ayırdığı iddia edildi. Sangare geçtiğimiz sezon İngiliz ekibinde 24 maça çıktı ve 2 gol - 1 asistlik katkı sağlayarak 1.668 dakika sahada kaldı.

IBRAHIM SANGARE KİMDİR?

Ibrahim Sangare, 2 Aralık 1997'de Fildişi Sahili'nin Abidjan kentinde dünyaya geldi. Futbola ülkesinde Denguele altyapısında başladı. 2016 yazında Toulouse'a imza atan Sangare, 4 yıl sonra 7 milyon Euro bonservis bedeliyle PSV'nin yolunu tuttu. Burada 3 yıl top koşturduktan sonra ise 35 milyon Euro'ya Nottingham Forest'a imza attı.

yeni-proje-2024-07-24t121800-305.jpg

Kulübüyle 2028'e kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri ise 30 milyon Euro.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN