Fenerbahçe'de hedef Wesley Teixeira

Fenerbahçe'de hedef Wesley Teixeira

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Corinthians'ın yıldızı Wesley Teixeria'yı gündemine aldı. Kanarya, 19 yaşındaki Sambacı'yı renklerine bağlamak istiyor.

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hasreti 11 yıla çıkan Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho liderliğinde yeni sezona hazırlanıyor. Yaz transfer döneminde Levent Mercan, Cenk Tosun, Oğuz Aydın ve Saint Maximin transferleriyle adından söz ettiren Sarı-Lacivertliler, şimdi de gözünü Brezilya'ya dikti.

Resim

Spor muhabiri Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Fenerbahçe ve Corinthians, Wesley Teixeira transferi için resmi temaslara başladı. Brezilya basınından gelen haberlere göre ise Corinthians ile Fenerbahçe arasında Teixeira için yapılan görüşmelerde ilerleme kaydedildi.

19 yaşındaki kanat oyuncusu, Brezilya adına geleceğin en büyük yıldızlarından biri olarak gösteriliyor. Geçen sezon 39 maça çıkan Teixeira, toplam 5 gol atıp, 3 de asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN