Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho milli yıldızı takımdan gönderdi. Süper Lig devine transfer oldu

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho milli yıldızı takımdan gönderdi. Süper Lig devine transfer oldu

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Transfer dönemine hızlı giriş yapan sarı-lacivertliler en sonunda En Nesyri'ye kavuştu. Birçok yıldızı takıma dahil eden Kanarya'dan bu sefer peş peşe ayrılık haberleri gelmeye başladı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho milli yıldızı takımdan gönderdi. Süper Lig devine transfer oldu. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu kıl payı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde peş peşe transfer haberleri gelirken gelen son dakika bilgisi taraftarları şaşkına çevirdi. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho milli yıldızı takımdan gönderdi. Süper Lig devine transfer oldu.

FENERBAHÇE'DE DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Sonunda Sevilla'dan En Nesyri transfer eden sarı-lacivertlilerde yeni bir ayrılık haberi geldi. Akşam'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Serdar Dursun ile yollarını ayırdı. Fenerbahçe forması giyen Serdar Dursun'un yeni adresi belli oldu.

yeni-proje-2024-07-26t093151-692.jpg

JOSE MOURINHO MİLLİ YILDIZI TAKIMDAN GÖNDERDİ! SÜPER LİG DEVİNE TRANSFER OLDU

Son olarak Fenerbahçe forması giyen Serdar Dursun'un yeni adresi belli oldu. Tecrübeli forvet, Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'a transfer oldu. Alanya ekibi, Serdar Dursun transferini resmi sosyal medya hesabından duyurdu. Akdeniz ekibi Serdar Dursun'a lisans çıkardı ve taraflar 2 yıllık imza attı.

yeni-proje-2024-07-26t093217-096.jpg

2023/24 sezonunda toplam 35 maça çıkan Serdar Dursun, 9 kez rakip fileleri havalandırdı. 32 yaşındaki forvet, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN