Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho 2 milli yıldızı takımdan gönderdi. Bavulunu toplayıp vedalaştılar

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho 2 milli yıldızı takımdan gönderdi. Bavulunu toplayıp vedalaştılar

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer haberleri üst üste gelirken gelen son dakika haberi taraftarları şaşkına çevirdi. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho 2 milli yıldızı takımdan gönderdi. Bavulunu toplayıp vedalaştılar. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyon olmayan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde takımdan gidecek olan oyuncular merak konusu oldu. Gelen son dakika ayrılık haberi ise taraftarları şoke etti. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho 2 milli yıldızı takımdan gönderdi. Bavulunu toplayıp vedalaştılar.

FENERBAHÇE'DE DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler uzun süredir Sevilla'dan istediği En Nesyri transferinde mutlu sona ulaştı. Ancak Nesyri'nin yüksek maliyetinden dolayı takımdan bazı oyuncularla yollar ayrılık noktasına geldi. Gelen son dakika haberi ise gündeme bomba gibi düştü. Fotomaç'ta yer alan habere göre Portekizli çalıştırıcıyla anlaşmadan önce kadroya dahil edilen Levent Mercan, hocasının gözüne giremedi. Tecrübeli teknik adamın kadro planmasında yer almadığı öğrenilen 23 yaşındaki oyuncunun kiralanması bekleniyor.

yeni-proje-2024-07-27t124617-040.jpg

JOSE MOURINHO 2 MİLLİ YILDIZI TAKIMDAN GÖNDERDİ! BAVULUNU TOPLAYIP VEDALAŞTILAR

Ayrıca Jose Mourinho, yönetime sunduğu raporda Cengiz Ünder için tekliflerin değerlendirilebileceğini vurguladı. Bunun üzerine yönetim, oyuncunun temsilcisiyle iletişime geçerek son durum hakkında bilgi verdi. Lugano ile oynanan Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu maçlarının listesine yazılmayan oyuncudna en az 10 milyon euro bekleniyor.

yeni-proje-2024-07-27t124634-140.jpg

Geçen sezon Marsilya'dan 15 milyon euro'ya transfer edilen 27 yaşındaki oyuncuda kısa süre içinde gelişme yaşanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN