Jose Mourinho hakkında sürpriz iddia! "Kovulmaktan korkmuyor"

Jose Mourinho hakkında sürpriz iddia! "Kovulmaktan korkmuyor"

Fenerbahçe'de yeni sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Kanarya'nın tecrübeli teknik adami Mourinho hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğu kıl payı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, yeni için Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile anlaştı. Büyük umutlarla ve ciddi bir maliyetle takımın başına getirilen Mourinho, şuana kadar oynattığı futbolla sınıfta kalmış durumda.

İtalya basınında çıkan son haberler ise sarı-lacivertli taraftarları şoke etti. Lille - Fenerbahçe mücadelesinin ardından flaş bir gelişme yaşandı.

Jose Mourinho için Lille maçından sonra İtalya'dan sürpriz bir iddia ortaya atıldı. "cantracalico. com"dan Guiseppe Foria, yorum haberinde; Mourinho'nun Fenerbahçe'den ayrılabileceğini iddia etti.

yeni-proje-2024-08-08t104441-421.jpg

Foria, "Fenerbahçe, Mourinho'ya 50 milyon euro yatırım yaptı. Artık hata göze alamaz. Türk kulübü iyi sonuçlar bekliyor. Portekizli teknik adam için ilk kovulma söylentileriyle olumsuz sinyaller gelebilir. Ancak Mourinho, F.Bahçe'den kovulmaktan korkmuyor." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN