Fenerbahçe'de deprem: Mourinho yıldız futbolcunun üstünü çizdi! Lille maçı öncesi o hatayı affetmedi

Fenerbahçe'de deprem: Mourinho yıldız futbolcunun üstünü çizdi! Lille maçı öncesi o hatayı affetmedi

Fenerbahçe'de kartlar yeniden dağıtılıyor. Teknik Direktör Jose Mourinho, o futbolcunun üzerini çizdi. Lille maçı öncesinde büyük değişikliğe giden Mourinho, Logano maçındaki o hatayı affetmedi. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Fenerbahçe'nin kadrosunda önemli değişiklikler yapıldı. Jose Mourinho, yapılan hatayı affetmeyerek o futbolcunun üzerini çizdi. 6 Ağustos Salı günü oynanacak Lille karşılaşmasına farklı bir kadroyla çıkacak. İşte yapılan değişiklikler...

KADRODA ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ndeki Avrupa macerasına Fransa'da devam ederken, teknik direktör Jose Mourinho'nun kadroda önemli değişikliklere gideceği öğrenildi. Lugano maçında elde edilen galibiyete rağmen Portekizli çalıştırıcı, Lille mücadelesinde daha farklı bir 11'le çıkmayı planlıyor.

allan-saint-maximin-fenerbahce-2024-2025-2-1721225288-142672.jpg

HÜCÜM HATTINDA YENİ SOLUK

Mourinho'nun en dikkat çeken hamlesi, yeni transfer Allan Saint-Maximin'e ilk 11 şansı vermesi olacak. Hızlı ve çalımlı oyunuyla dikkat çeken Fransız futbolcu, Fenerbahçe'nin hücum hattına yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

Öte yandan, Lugano maçındaki performansıyla eleştirilen Rade Krunic ise kadro dışı kaldı. Sırp orta saha oyuncusunun yerini, başarılı performansıyla göz dolduran İsmail Yüksek'in alacağı öğrenildi. Mourinho'nun bu kararı, orta sahada daha dinamik ve mücadeleci bir yapı kurmayı hedeflediğini gösteriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN