Fenerbahçe yeni orta sahasını Almanya'da buldu! Kanarya'da gençlik aşısı...

Fenerbahçe yeni orta sahasını Almanya'da buldu! Kanarya'da gençlik aşısı...

Jose Mourinho'nun raporu ile transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, kış transfer dönemi için gözünü Almanya'ya dikti.

Bu sezon Jose Mourinho yönetiminde Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, kış transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden başladı. Orta sahasını güçlendirme kararı alan sarı-lacivertli ekip, gözünü Almanya'ya dikti.

Yaz transfer döneminde Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, kış transfer sezonu için çalışmalarına şimdiden başladı.

A Spor'un haberine göre; Devre arası için takviye operasyonuna başlayan Fenerbahçe, Almanya seferine çıkmaya hazırlanıyor. Kanarya, Alman ekibi Augsburg'da forma giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Mert Kömür için düğmeye bastı.

Sarı-lacivertli ekibin 10 numara pozisyonunda oynayan genç yetenek için devre arasında Alman ekibine teklif yapacağı ileri sürüldü.

Bu sezon Bundesliga ekibiyle 4 maça çıkan orta saha, takımına 1 gollük katkı sundu. Güncel piyasa değeri 2 milyon Euro alan genç yıldızın kulübüyle 2027 yılına dek sözleşmesi bulunuyor.

Fenerbahçe gurbetçi avında! Hedefteki isim Mert Kömür

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN