Fenerbahçe yeni golcüsünü Yunanistan'da buldu! Hafa başında imzayı atacak...

Fenerbahçe yeni golcüsünü Yunanistan'da buldu! Hafa başında imzayı atacak...

Yeni sezonda Mourinho yönetiminde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, yeni golcüsünü Yunanistan'da buldu. Kanarya'nın transferi hafta başında açıklaması bekleniyor.

Yeni sezon çalışmalarını Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde sürdüren Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Belçikalı golcü Michy Batshuayi ile yollarını ayıran sarı-lacivertli ekip, yeni golcüsünü Yunanistan'da buldu.

Yeni sezonda Jose Mourinho yönetiminde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, transfer operasyonunda çalışmalarını hızlandırdı. Edin Dzeko ile forma rekabetine girebilecek bir golcü arayışında olan sarı-lacivertli ekip, forvet transferinde mutlu sona ulaştı.

Fanatik'in Fransız basınından derlediği habere göre; Mourinho'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Yunan devi Olympiakos'un yıldızı Ayoub El Kaabi'yi kadrosuna katmayı hedefliyor.

Kanarya'nın El Kaabi ile sözleşme imzalama aşamasına geldiği öne sürüldü. Sarı-lacivertli ekibin, hafta başında bu transferde mutlu sona ulaşabileceği öne sürüldü.

Ayoub El Kaabi - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan 31 yaşındaki Faslı oyuncu, geçtiğimiz sezon görev aldığı 50 karşılaşmada takımına 33 gol 3 asistlik katkı sundu. Faslı golcü, futbol kariyeri boyunca ise toplamda 233 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 127 gol 21 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN