Fenerbahçe yeni defansını Hollanda'da buldu! Kanarya'ya 10 milyon euroluk savunmacı...

Fenerbahçe yeni defansını Hollanda'da buldu! Kanarya'ya 10 milyon euroluk savunmacı...

Kış transfer döneminde savunma hattını güçlendirme kararı alan Fenerbahçe, gözünü Hollanda'ya dikti. Kanarya, 10 milyon euroluk sağ bek oyuncusuna kancayı taktı.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde 10 yıllık şampiyonluk hasretini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, devre arası için transfer çalışmalarına başladı. Gözünü Hollanda'ya diken Fenerbahçe, 10 milyon euroluk savunmacı için kolları sıvadı.

Bu sezon Jose Mourinho yönetiminde Süper Lig'deki şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, kış transfer operasyonu için harekete geçti.

Fotomaç'ın haberine göre; Fenerbahçe'nin Nijeryalı savunma oyuncusu Bright Osayi-Samuel, sarı-lacivertli ekip ile sözleşme yenilemeyi düşünmüyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan oyuncunun Fenerbahçe'den ayrılmasının beklendiği öne sürüldü.

Nijeryalı oyuncu bu sezon sadece 371 dakika görev alırken Mourinho'nun gözüne giremedi. Sağ bek arayışlarına başlayan Fenerbahçe, Hollanda seferine çıkmaya hazırlanıyor.

Mourinho'nun Ajax formasını terleten Devyne Rensch'in transferini istediği ileri sürüldü. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan savunma oyuncusu bu sezon Ajax forması altında 12 karşılaşmada görev alırken takımına 1 gol 1 asistlik katkı sundu.

21 yaşındaki Hollandalı savunma oyuncusu, futbol kariyeri boyunca ise 204 karşılaşmada görev alırken 17 gol 16 asiste imza attı.

Fenerbahçe'de Devyne Rensch transfer listesine eklendi - Sözleşmesi sona eriyor | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN