Fenerbahçe Türk futbol tarihine geçen transferi resmen açıkladı! Tarihi anlaşma...

Fenerbahçe Türk futbol tarihine geçen transferi resmen açıkladı! Tarihi anlaşma...

Yaz transfer döneminde bombaları peş peşe patlayan Fenerbahçe, Türk futbol tarihine geçen transferi resmen açıkladı.

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe, yeni golcüsüne kavuştu. Kanarya, Türk futbol tarihine geçen transferi resmen açıkladı.

Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Cenk Tosun, Oğuz Aydın, Saint Maximin'i kadrosuna katan Fenerbahçe bu kez de '9 numara' transferinde mutlu sona ulaştı. Belçikalı golcü Batshuayi ile yollarını ayırdığı günden bu yana golcü arayışında olan Fenerbahçe, yeni golcüsünü resmen açıkladı.

Kanarya, İstanbul'a getirdiği Faslı golcü Youssef En-Nesyri ile 5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Sevilla Football Club, S.A.D. kulübüne toplam transfer bedeli olan 19.500.000 Avro 4 sene içerisinde 8 taksitle ödenecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri taraflarca yarı yarıya paylaşılacaktır. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız" denildi.

Fenerbahçe ayrıca, "Faslı golcü oyuncu kendisini 5 yıllığına sarı lacivert renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Youssef En-Nesyri’ye ‘Dünyanın En Büyük Spor Kulübü Fenerbahçemize hoş geldin’ diyor, armamızın ışığında nice şampiyonluklar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Golcü oyuncu, 19.5 milyon euroluk bonservis bedeliyle bir Türk takımının yaptığı en pahalı transfer oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN