Fenerbahçe taraftarlarını yıkan haber! Takımın bel kemiği emeklilik kararı aldı: 23 gol 40 asist...

Fenerbahçe taraftarlarını yıkan haber! Takımın bel kemiği emeklilik kararı aldı: 23 gol 40 asist...

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertlilerden yeni bir sürpriz gelişme yaşandı. Fenerbahçe taraftarlarını yıkan haber! Takımın bel kemiği emeklilik kararı aldı. Bizzat kendisi duyurdu. 23 gol 40 asist. İşte detaylar haberimizde...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Takımdan birçok yıldız ayrılırken gelen son dakika bilgisi herkesi şoke etti. Fenerbahçe taraftarlarını yıkan haber! Takımın bel kemiği emeklilik kararı aldı. 23 gol 40 asist.

FENERBAHÇE TARAFTARINI YIKAN HABER

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara devam ediyor. Gelen son dakika haberi ise taraftarları şoke etti. Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Dusan Tadic ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Yıldız futbolcu geleceğiyle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı ve emeklilik kararı aldığını duyurdu.

yeni-proje-2024-07-18t133453-923.jpg

TAKIMIN BEL KEMİĞİ EMEKLİLİK KARARI ALDI! 23 GOL 40 ASİST...

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Dusan Tadic ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Sırp oyuncu geçen sezon sarı lacivertlilerde çok iyi bir performans göstermişti. Dusan Tadic geçen toplam 56 maça çıktı. Tecrübeli futbolcu bu karşılaşmalarda 16 gol ve 16 asisitle oynadı. Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar kontratı bulunan Dusan Tadic, geleceğiyle ilgili önemli bir karar aldı.

yeni-proje-2024-07-18t133508-607.jpg

EURO 2024'te Sırbistan'la boy gösteren Tadic, yaptığı açıklama sonrası milli takımı bıraktığını duyurdu. Tadic yaptığı açıklamada, "Milli takım benim için her zaman bir aşk olmuştur. Vatan sevgisi, insan sevgisi, oyun sevgisi, rekabet, sosyalleşme... Milli takıma veda ediyorum ama bir gün yine orada olacağıma inanıyorum. Oyunculuk kariyerimin ardından futbolda kalmak istiyorum. Ve eğer yapabiliyorsanız ülkenize yardım etmekten daha iyi bir şey olamaz..." ifadelerini kullandı. Dusan Tadic, Sırbistan Milli Takım formasıyla toplam 111 maça çıkarken, 23 gol kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN