Fenerbahçe taraftarı bu transfer müjdesiyle stada akın edecek! Ali Koç 60 milyon euroluk dünya starını getiriyor. Hayırlı olsun

Fenerbahçe taraftarı bu transfer müjdesiyle stada akın edecek! Ali Koç 60 milyon euroluk dünya starını getiriyor. Hayırlı olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Merkez orta saha için transfer mesaisini sürdüren sarı-lacivertliler sıcak bir gelişmeye imza attı. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Süper Lig'de yer yerinden oynayacak. Fenerbahçe taraftarı bu transfer müjdesiyle stada akın edecek! Ali Koç 60 milyon euroluk dünya starını getiriyor. Hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu kıl payı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer haberleri peş peşe geliyor. Son olarak gelen haber ise herkesi heyecana boğdu. Fenerbahçe taraftarı bu transfer müjdesiyle stada akın edecek! Başkan Ali Koç 60 milyon euroluk dünya starını getiriyor. Hayırlı olsun.

FENERBAHÇE TARAFTARI BU TRANSFER MÜJDESİYLE STADA AKIN EDECEK

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertliler özellikle orta saha için büyük bir uğraş veriyor. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Fotospor'da yer alan habere göre, Fenerbahçeli yöneticiler Antalya'da tatil yapan N'Golo Kante ile iki kez görüşme yaptı. Euro 2024'te Fransa forması giyen N'Golo Kante 1 haftadır Antalya'da tatildeydi. Fenerbahçeli yöneticilerle 2 kez görüştü.

yeni-proje-2024-08-04t100653-556.jpg

ALİ KOÇ 60 MİLYON EUROLUK DÜNYA STARINI GETİRİYOR! HAYIRLI OLSUN

Fransa Milli Takımı ile 2024 Avrupa Şampiyonası'na katılmasının ardından yönetim tarafından izin verilen Kante, ev sahipliği yapılan kampın ilk etabında teknik heyetin oyuncunun dinlenmesini ve orada bulunmamasını tercih etti.

yeni-proje-2024-08-04t100636-956.jpg

Geçiğimiz sezon Suudi ekibinde 44 maça çıkan 33 yaşındaki Fransız, 4 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. N'Golo Kante, 2 kez şampiyonluk yaşadığı Premier Lig'de Leicester City ve Chelsea formalarını giydi. Chelsea'den 2023'te sözleşmesi sona erdikten sonra ayrılan tecrübeli oyuncu, Al-Ittihad'a imza atmıştı. Kante daha önce Boulogne ve Caen'de de oynadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN