Fenerbahçe Saint Maximin'i açıklamaya hazırlanıyor

Fenerbahçe Saint Maximin'i açıklamaya hazırlanıyor

Yaz transfer döneminde hareketli günler geçiren Fenerbahçe, bir yıldızı daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertli ekibin gündeminde yer alan Saint Maximin'in, İstanbul'a geliş tarihi beli oldu.

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hasreti 11 yıla çıkan Fenerbahçe, teknik direktörlük koltuğuna Jose Mourinho'yu getirdi. Portekizli çalıştırıcının istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Sarı-Lacivertliler, Levent Mercan, Cenk Tosun ve Oğuz Aydın hamlelerinin ardından bir transferi daha açıklamaya hazırlanıyor.

Resim

Fenerbahçe, Fransız yıldız Allan Saint Maximin ve kulübü Al Ahli ile her konuda anlaşmaya vardı. Yıldız kanat oyuncusu, 19.15'te Sabiha Gökçen Havalimanında olacak. Sağlık kontrollerinden geçecek olan Saint Maximin kısa süre içinde kendisini resmen Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeye imza atacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN