Fenerbahçe orta sahaya bombayı patlatıyor! Ali Koç 23 milyon euro gözden çıkarttı!

Fenerbahçe orta sahaya bombayı patlatıyor! Ali Koç 23 milyon euro gözden çıkarttı!

Orta sahasına takviye yapma kararı alan Fenerbahçe, 23 milyon euroyu gözden çıkarttı. Kanarya, gözünü Brezilya'ya dikti.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bombayı patlatıyor. Kanarya, orta saha transferi için 23 milyon euroyu gözden çıkarttı.

Orta sahasındaki kaliteyi yükseltmeyi hedefleyen Fenerbahçe, gözünü Brezilya'ya dikti. Kanarya, orta sahasını güçlendirmek için kesenin ağzını açtı. Sarı-lacivertli ekip, orta saha takviyesi için çalışmalarını hızlandırdı.

ESPN Brezilya'da yer alan habere göre; Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, 24 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Richard Ríos düğmeye bastı.

Kanarya, defansif orta saha oyuncusu için Palmeiras'a 23 milyon Euro teklif etti. Brezilya ekibi ise Richard Rios'un serbest kalma maddesinin 100 milyon Euro olduğunu belirterek teklifi reddetti. Kanarya'nın Brezilyalı orta saha oyuncusu için bir teklif daha yapması bekleniyor.

Galatasaray'ın Yeni Hedefi: Richard Rios - Yeni Malatya Gazetesi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN