Fenerbahçe Kaan Ayhan transferi için devreye girdi

Fenerbahçe Kaan Ayhan transferi için devreye girdi

Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde sık sık stoper transferi için vurgu yapan Jorge Jesus'a yönetimden sürpriz bir isim önerisi geldi.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Fenerbahçe'de yönetim ve Teknik Direktör Jorge Jesus arasında transfer görüşmeleri başladı.

Jorge Jesus ve yönetim arasında Ocak ayında başlayacak olan ara transfer dönemi öncesinde yapılan görüşmelerde kesin olarak bir stoper transferi yapılması yönünde karar verilmişti.

JESUS'A SÜRPRİZ TRANSFER ÖNERİSİ

İtalyan ekibi Sassuolo'da forma giyen ve zaman zaman ismi Beşiktaş, Galatasaray gibi kulüplerle de anılan Milli futbolcumuz Kaan Ayhan için Fenerbahçe devreye girdi.

Kaan Ayhan için Fenerbahçe iddiası

Yabancı oyuncu kuralı nedeniyle yerli oyuncuya yönelmek isteyen sarı lacivertlilerde Kaan Ayhan ismi ön plana çıkarken, Jesus'un da onay verdiği transfer için yönetim çalışmalara başladı.

Fenerbahçe'nin Kaan Ayhan'ı Ocak ayında sezon sonuna kadar satın alma opsiyonuya birlikte kiralamak istediği ve görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN