Fenerbahçe hayalindeki 8 numaraya kavuşuyor! Son dakika olarak duyurdular: Ali Koç 22 milyon eruoya imzayı attırdı

Fenerbahçe hayalindeki 8 numaraya kavuşuyor! Son dakika olarak duyurdular: Ali Koç 22 milyon eruoya imzayı attırdı

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer haberleri üst üste geliyor. Uzun zamandır orta saha arayışında olan Kanarya'dan yılın hamlesi geldi. Fenerbahçe hayalindeki 8 numaraya kavuşuyor! Son dakika olarak duyurdular: Ali Koç 22 milyon eruoya imzayı attırdı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırmasına rağmen kıl payı şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertliler uzun zamandır orta saha arayışına devam ediyor. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe hayalindeki 8 numaraya kavuşuyor! Son dakika olarak duyurdular: Ali Koç 22 milyon eruoya imzayı attırdı.

FENERBAHÇE HAYALİNDEKİ 8 NUMARAYA KAVUŞUYOR

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Orta saha için ek takviyede bulunmak isteyen sarı-lacivertliler aradığı ismi buldu. Fotospor'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Sofyan Amrabat için Fiorentina'ya 10 milyon Euro'nun üzerinde bir teklif yaptı. İtalyan ekibi, 15 milyon Euro talep ediyor. İki kulüp arasında görüşmeler sürüyor.

yeni-proje-2024-08-01t130524-709.jpg

SON DAKİKA OLARAK DUYURDULAR: ALİ KOÇ 22 MİLYON EUROYA İMZAYI ATTIRDI!

Orta saha bölgesine nokta bir transfer arayışında olan Fenerbahçe’de gündemdeki isimlerden birisi de adı Galatasaray ile de anılan ve bonservisi Fiorentina bulunan Sofyan Amrabat. Amrabat'ın geleceği hakkında çarpıcı bir iddia gündeme geldi. Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre; Ambarat, Fenerbahçe'ye transfer olabilir.

yeni-proje-2024-08-01t130536-239.jpg

Fenerbahçe'nin Amrabat transferinde mutlu sona en yakın takım. Türk ekibi Amrabat için 10 milyon Euro bandında bir teklif ile Fiorentina'nın kapısını çaldı ve bu teklif olumlu karşılandı. Geçen sezonu Premier Lig ekibi Manchester United'da kiralık olarak geçiren Faslı futbolcu, 30 maçta süre aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN