Fenerbahçe Galatasaray'a sağ gösterip sol vurdu! Mourinho şeytanların yıldızını bizzat arayıp ikna etti: 28 milyon euroya...

Fenerbahçe Galatasaray'a sağ gösterip sol vurdu! Mourinho şeytanların yıldızını bizzat arayıp ikna etti: 28 milyon euroya...

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde merkezi orta saha arayışı devam ediyor. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe Galatasaray'a sağ gösterip sol vurdu! Mourinho şeytanların yıldızını bizzat arayıp ikna etti. 28 milyon euroya imzayı atıp geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon büyük hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde orta saha arayışı devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. İngiliz basını son dakika olarak duyurdu. Fenerbahçe Galatasaray'a sağ gösterip sol vurdu! Mourinho şeytanların yıldızını bizzat arayıp ikna etti. 28 milyon eruoya imzayı atıp geliyor. Hayırlı uğurlu olsun.

FENERBAHÇE GALATASARAY'A SAĞ GÖSTERİP SOL VURDU

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle orta saha arayışında olan sarı-lacivertlilerde yeni hedef belirlendi. Fred'in sakatlanmasının ardından orta saha transferi için gaza basan Fenerbahçe, birbirinden önemli isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Fotomaç'ta yer alan habere göre sarı-lacivertliler, Scott McTominay'ı da listesine dahil etti.

yeni-proje-2024-08-03t100052-437.jpg

MOURINHO ŞEYTANLARIN YILDIZINI BİZAAT ARAYIP İKNA ETTİ! 28 MİLYON EUROYA İMZAYI ATTI

İngiliz basınına yansıyan haberlerde de bu transfer girişimi doğrulandı. Sarı-lacivertlilerin, 27 yaşındaki İskoç orta saha için Manchester United'la bir görüşme gerçekleştirdiği de ortaya çıktı. Tecrübeli orta saha için Fulham ve Galatasaray da devrede. Ancak Fenerbahçe, geçen sezon Fred'i ezeli rakibinin elinden kaptığı gibi McTominay'ı da almak istiyor.

yeni-proje-2024-08-03t100104-061.jpg

Portekizli çalıştırıcının, ManU'dan eski öğrencisini aradığı ve "Scott, yeniden birlikte çalışalım" diyerek Fenerbahçe'ye davet ettiği belirtildi. Ada medyası, F.Bahçe'yi transferde önde görüyor. Manchester United'ın efsane isimlerinden olan Paul Scholes, McTominay'ın satılmasına karşı. Ada medyasına açıklamalarda bulunan 49 yaşındaki spor adamı, "Geçen yıl Fred ve McTominay'dan birinin gitmesi gerekiyordu. Fred gitti. Bu sezon ise McTominay satılmamalı ve takımda kalmalı" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN