Fenerbahçe büyük kazık yedi! 15 milyon euroya aldıkları yıldız beleşe gidiyor. Ali Koç sinir küpüne döndü

Fenerbahçe büyük kazık yedi! 15 milyon euroya aldıkları yıldız beleşe gidiyor. Ali Koç sinir küpüne döndü

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Uzun zamandır Süper Lig'de şampiyonluk yaşayamayan sarı-lacivertlilerde transfer mesaisi başladı. Takımdan hangi futbolcuların gidip kalacağı merak konusu olurken sürpriz bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu ayrılık sonrası isyan edecek. Fenerbahçe büyük kazık yedi! 15 milyon euroya aldıkları yıldız beleşe gidiyor. Ali Koç sinir küpüne döndü. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Yaz transfer dönemine yavaş giren sarı-lacivertlilerde ayrılık haberleri peş peşe geliyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Fenerbahçe büyük kazık yedi! 15 milyon euroya aldıkları yıldız beleşe gidiyor. Başkan Ali Koç sinir küpüne döndü.

FENERBAHÇE BÜYÜK KAZIK YEDİ

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde peş peşe ayrılık haberleri gelmeye başladı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe'de Cengiz Ünder ile yollar ayrılıyor. Sarı-lacivertler, Fransa'nın Marsilya ekibinden transfer edilen milli futbolcuya 15 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti.

yeni-proje-2024-07-15t023535-099.jpg

15 MİLYON EUROYA ALDIKLARI YILDIZ BELEŞE GİDİYOR! ALİ KOÇ SİNİR KÜPÜNE DÖNDÜ

Bekleneni bir türlü veremeyen milli futbolcu için Avrupa'dan gelen iki resmi teklif mektubu kulübe ulaştı. Ünder için 10 ile 12 milyon Euro'luk teklifler gelirken yönetim teknik direktör José Mourinho ile bir görüşme gerçekleştirdi ve satışına onay aldı. Ulaşılan bilgilere göre, bu hafta içi hem futbolcu hem de menajeri ile bir görüşme gerçekleşecek ve karar iletilecek.

yeni-proje-2024-07-15t023553-664.jpg

Cengiz Ünder geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 33 maça çıktı. Yıldız futbolcu, 9 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (18)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
18 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN