Fenerbahçe bombayı patlattı! Kanarya'dan Beşiktaş'a tarihi transfer çalımı: Resmi açıklama an meselesi...

Fenerbahçe bombayı patlattı! Kanarya'dan Beşiktaş'a tarihi transfer çalımı: Resmi açıklama an meselesi...

Jose Mourinho yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, transfer döneminde bombayı patlattı. Kanarya, tarihi transferi açıklamak için geri sayıma geçti.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde yeni sezonda Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, transferde bombayı patlattı. Kanarya, ezeli rakibi Beşiktaş'a tarihe geçecek bir transfer çalımı attı.

Transfer döneminin açıldığı günden bu yana Çağlar Söyüncü ve Levent Mercan'ı kadrosuna katan Fenerbahçe, bombayı patlattı. Kanarya, golcü transferinde mutlu sona ulaştı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Fenerbahçe, Beşiktaş ile yollarını ayıran golcü oyuncu Cenk Tosun ile anlaşma sağladı. Kanarya'nın bu transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Güncel piyasa değeri 2 milyon euro olan milli golcü, geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması altında 47 karşılaşmada görev alırken takımına 11 gol 8 asistlik katkı sundu.

Tecrübeli golcü Avrupa Şampiyonası'nda oyuna sonradan dahil olduğu Çekya maçında attığı golle Türkiye'nin gruptan çıkmasını sağlamıştı.

t25-cenk-tosun-taraftarin-des-438.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN