Fenerbahçe bir transferi daha resmen açıkladı: Kanarya bombayı patlattı...

Fenerbahçe bir transferi daha resmen açıkladı: Kanarya bombayı patlattı...

Transfer sezonunda yerli oyunculara ağırlık veren Fenerbahçe, bombayı patlattı. Kanarya, geçen sezon Süper Lig'e damga vuran yıldız ismi kadrosuna kattı.

Yaz transfer döneminin başladığı günden bu yana Çağlar Söyüncü ve Levent Mercan'ı kadrosuna katan Fenerbahçe, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Kanarya, transferi resmen açıkladı.

Yeni sezon çalışmalarını Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda sürdüren Fenerbahçe, Portekizli çalıştırıcının transfer raporu doğrultusunda bir transferi daha bitirdi. Kanarya, geçen sezon gösterdiği performans ile Süper Lig'de sezona damga vuran Oğuz Aydın'ı kadrosuna kattı.

Sarı-lacivertli ekipten yapılan açıklamada "Transfer Bilgilendirme Kulübümüzün, kendisi ve Corendon Alanyaspor ile prensip anlaşmasına vardığı Oğuz Aydın, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bu akşam İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerine yer verildi.

Oğuz Aydın kimdir, hangi takımlarda oynadı, kaç yaşında, kaç gol attı, kaç asist yaptı | Oğuz Aydın Fenerbahçe'ye doğru: Anlaşma sağlandı

Güncel piyasa değeri 4.3 milyon euro olan 24 yaşındaki hücum oyuncusu geçtiğimiz sezon Alanyaspor forması altında 38 karşılaşmada görev alırken takımına 13 gol 8 asistlik katkı sunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN