Fenerbahçe bir transferi daha açıkladı! Kanarya 8 milyon euroluk anlaşmayı resmen duyurdu...

Fenerbahçe bir transferi daha açıkladı! Kanarya 8 milyon euroluk anlaşmayı resmen duyurdu...

Transfer operasyonunda çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe, bir transferi daha resmen açıkladı. Kanarya, 8 milyon euroluk anlaşmayı duyurdu.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmayı hedefleyen Fenerbahçe, bir transferi daha resmen açıkladı. Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun transfer raporu doğrultusunda hamlelerini sürdüren sarı-lacivertli ekip, 8 milyon euroluk anlaşmayı resmen duyurdu.

2013-2014 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, yeni sezonda Jose Mourinho yönetiminde bu özlemini dindirmeyi hedefliyor.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Çağlar Söyüncü, Levent Mercan, Cenk Tosun ve Oğuz Aydın'ı kadrosuna katan sarı-lacivertli ekip, Fransız golcü Allan Irenee Saint-Maximin ile de sözleşme imzalandığını açıkladı.

Kanarya'dan Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Allan Irenee Saint-Maximin'in geçici transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır.

İmzalanan kiralama sözleşmesi kapsamında Al-Ahli kulübüne toplam 8.000.000 Avro, 4 eşit taksitle ödenecektir.

İlgili sözleşme uyarınca, oyuncunun 2024-2025 sezonunda alacağı maaş Al-Ahli kulübü tarafından karşılanacaktır.

Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız."

Allan Saint-Maximin kimdir? Allan Saint-Maximin hangi takımda oynuyor? Allan Saint-Maximin kaç yaşında? - Haberler

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN