Fenerbahçe, Berkay Özcan'ı transfer etmek amacında

Fenerbahçe, Berkay Özcan'ı transfer etmek amacında

Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, orta sahaya takviye yapmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler, Başakşehir forması giyen Berkay Özcan ile ilgileniyor.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile birlikte amansız bir şampiyonluk yarışı içine giren Fenerbahçe, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Çağlar Söyüncü, Rade Krunic ve Leonardo Bonucci hamleleriyle İsmail Kartal'ı mutlu eden Sarı-Lacivertli yönetim, orta saha transferinde de kolları sıvadı.

Sabah'ın haberine göre Fenerbahçe, daha önce de gündemine gelen Berkay Özcan için Başakşehir'in kapısını bir kez daha çaldı. 25 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu için Başakşehir'in 4 milyon euro bonservis ücreti talep ettiği bildirildi. Fenerbahçe ise pazarlık yaparak bu ücreti düşürmeye çalışacak.

Berkay Özcan, bu sezon çıktığı 23 resmi maçta takımına 2 asistlik katkı yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN