Fenerbahçe 40 milyon euroluk yıldızı getiriyor! Jose Mourinho bizzat aradı: Seni Paris'ten alacağım! Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe 40 milyon euroluk yıldızı getiriyor! Jose Mourinho bizzat aradı: Seni Paris'ten alacağım! Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Özellikle dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun takımın başına getirilmesiyle rüzgarı arkasına alan sarı-lacivertliler, transfer müjdeleri peş peşe patlatmaya devam ediyor. Son olarak gelen haber taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe 40 milyon euroluk yıldızı getiriyor! Jose Mourinho bizzat aradı. Seni Paris'ten alacağım! Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğu kıl payı kaybederek büyük hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçe, transfer bombaları üst üste patlatıyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile anlaşan sarı-lacivertliler, gelecek sezonun kadro planlaması için kolları sıvadı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe 40 milyon euroluk yıldızı getiriyor! Jose Mourinho bizzat aradı. Seni Paris'ten alacağım! Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

FENERBAHÇE 40 MİLYON EUROLUK YILDIZI GETİRİYOR

Fenerbahçe gelecek sezon için şampiyonluğu kafaya koymuş durumda. Portekizli deneyimli hoca Jose Mourinho ile anlaşan sarı-lacivertliler hız kesmeden transfer bombalarını patlatmaya devam ediyor. Son olarak Fotospor'da yer alan habere göre, Jose Mourinho Fenerbahçe'ye Bundesliga gol krallığında Harry Kane'e kafa tutan Serhou Guirassy getiriyor. Ali Koç radarına aldı imzası için gün sayılıyor.

yeni-proje-2024-06-04t090541-254.jpg

JOSE MORINHO BİZZAT ARADI: SENİ PARİS'TEN ALACAĞIM!

İddiaya göre Branco geçen hafta içinde Sissoko ile Londra'da bir araya geldi. Fransız menajer Guirassy'nin durumu hakkında bilgi verdi. Branco ise Randal Kolo Muani'yle ilgilendiklerini anlattı. Başkan Ali Koç ise Acun Ilıcalı ve Jose Mourinho'nun katıldığı görüşmede Branco, Sissoko ile Muani görüşmesinden bahsetti. Gelen son haber ise herkesi heyecana boğdu.

yeni-proje-2024-06-04t090511-032.jpg

Jose Mourinho'nun yıldız oyuncuyu bizzar aradığı ortaya çıktı. İkili arasında geçen görüşmelerde şu ifadeler kullanıldı:

"Alo ben Jose! Jose Mourinho. Seni Paris'ten İstanbul'a getirmeyi düşünüyorum. Benden telefon bekle."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN