Fatih Tekke adım adım Trabzonspor'a: Taraftarı heyecanlandıran gelişme

Fatih Tekke adım adım Trabzonspor'a: Taraftarı heyecanlandıran gelişme

Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor, gözünü Fatih Tekke'ye dikti. Bordo-mavili ekibin Tekke için taraftara açık imza töreni düzenlemeyi planladığı öğrenildi.

Üst üste alınan başarısız sonuçların ardından Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bu akşam Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında Eyüpspor'un konuğu olacak bordo-mavili ekibin başında İhsan Derelioğlu yer alacak. Karadeniz ekibinin yeni patronun kim olacağı ise şimdiden merak konusu olurken ibre Fatih Tekke'ye döndü.

Abdullah Avcı yönetiminde Avrupa'ya veda eden Trabzonspor, tecrübeli teknik adam ile yollarını ayırdı. Bordo-mavili ekibin Şenol Güneş ve Fatih Tekke ile masaya oturduğu öğrenilirken Güneş'in teklife sıcak bakmadığı öne sürüldü.

Bu gelişme sonrasında bordo-mavili camiada Fatih Tekke sesleri yükselirken Karadeniz ekibinin yönetiminin Tekke ile masaya oturduğu öğrenildi.

Başarılı teknik adamın Trabzonspor'un teklifine sıcak baktığı öne sürülürken gazeteci Selay Saykal'ın aktardığına göre; Bordo-mavili ekip, Tekke için Papara Park Stadyumu'nda taraftara açık ve şölen havasında bir imza töreni planlıyor.

Saykal, söz konusu gelişme hakkında "Trabzonspor yönetimi, Fatih Tekke’yle kesin anlaşılması halinde Papara Park’ta taraftara açık bir imza töreni yapmayı gündemlerine aldı. Şayet gerçekleşirse, Fatih Tekke’nin imza töreni tam bir şölen havasında olacak" paylaşımında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN