EURO 2024'te bugün 3 kritik maç var! İşte günün programı

EURO 2024'te bugün 3 kritik maç var! İşte günün programı

EURO 2024 heyecanı bugün B ve C Grubu'ndaki kritik maçlarla devam ediyor. Slovenya - Sırbistan, Danimarka - İngiltere ve İspanya - İtalya karşılaşmaları futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda heyecan dorukta! Turnuvanın yedinci gününde B ve C Grubu'nda oynanacak üç önemli maç, futbolseverleri ekran başına kilitleyecek.

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada, Münih Futbol Arena'da Slovenya - Sırbistan maçı saat 16.00'da başlayacak. Ardından Frankfurt Arena'da Danimarka ve İngiltere saat 19.00'da karşı karşıya gelecek. Günün son maçı ise TSİ 22.00'de Arena AufSchalke'de İspanya ile İtalya arasında oynanacak. Bu karşılaşmalar, gruplardaki dengeleri değiştirecek ve takımların gruptan çıkma şanslarını belirleyecek.

BUGÜN 3 KARŞILAŞMA VAR

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda heyecan bugün 3 önemli karşılaşmayla devam ediyor:

16.00 - Slovenya - Sırbistan (C Grubu): Münih Futbol Arena'da oynanacak bu maçta Slovenya, Avrupa Şampiyonaları tarihindeki ilk galibiyetini ararken, Sırbistan ise ilk maçtaki İngiltere yenilgisinin ardından toparlanmak istiyor.

19.00 - Danimarka - İngiltere (C Grubu): Frankfurt Arena'daki bu mücadelede İngiltere, galibiyetle gruptan çıkmayı garantilemeyi hedeflerken, Danimarka ise 2020 Avrupa Şampiyonası yarı finalindeki rövanşı almak istiyor.

22.00 - İspanya - İtalya (B Grubu): Arena AufSchalke'deki bu dev maçta galip gelecek takım, gruptan çıkmayı garantileyecek. İki takım arasında oynanacak 40. maçta rekabet yine üst seviyede olacak.

Bu kritik maçlar, EURO 2024'teki heyecanın doruk noktasına ulaşacağının habercisi. Futbolseverler için kaçırılmayacak bir gün!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN