EURO 2024: İtalya, Hırvatistan'ı son dakikada yıktı

EURO 2024: İtalya, Hırvatistan'ı son dakikada yıktı

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. B Grubu son hafta maçında İtalya, son dakikada Hırvatistan karşısında bulduğu golle son 16 turuna yükseldi.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. B Grubu son hafta maçında Hırvatistan ile İtalya kozlarını paylaştı.

Resim

Grubun kader haftasında Hırvatistan, İtalya karşısında oldukça iyi bir futbol sergiledi. Damalılar, İtalya karşısında 55. dakikada Luka Modric'in golüyle öne geçti. Ancak müthiş bir geri dönüşe imza atan İtalya, Mattia Zaccagni'nin 90+10. dakikada kaydettiği golle skorda degeyi sağlayarak son 16 turuna yükselmeyi başardı. Hırvatistan, bu sonucun ardından EURO 2024'e veda etti.

Gecenin diğer maçında ise İspanya, Arnavutluk engelini 1-0'la aşarak grubunu lider tamamladı. Arnavutluk turnuvadan elendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN