EURO 2024 heyecanı Almanya-İskoçya maçıyla başlıyor

EURO 2024 heyecanı Almanya-İskoçya maçıyla başlıyor

EURO 2024'ün açılış maçında ev sahibi Almanya, İskoçya ile karşılaşacak. A Grubu müsabakası, TSİ 22.00'de başlayacak.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın (EURO 2024) açılış maçında ev sahibi Almanya, yarın Münih’te İskoçya ile mücadele edecek.

Almanya - İskoçya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Almanya’nın ev sahipliğinde 14 Haziran - 14 Temmuz tarihleri arasında organize edilecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın açılışı bugün yapılacak. Turnuvanın ilk maçında A Grubu’nda Almanya ile İskoçya, TSİ 22.00’de Münih’te bulunan Allianz Arena’da karşı karşıya gelecek. Mücadele, TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Turnuvayı organize eden Almanya, elemeleri oynamadan direkt gruplarda yer aldı. 2024 yılında 4 hazırlık maçı yapan Almanlar, 3 kez galip gelirken, 1 defa da berabere kaldı. Bu süreçte Fransa’yı 2-0, Hollanda’yı 2-1 ve Yunanistan’ı 2-1 yenen Almanya, Ukrayna ile de 0-0 berabere kaldı.

İskoçya ise elemelerde A Grubu’nda İspanya, Norveç, Gürcistan ve Güney Kıbrıs ile mücadele etti. Grubu 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucunda topladığı 17 puanla ikinci sırada tamamlayan İskoçya, Avrupa Futbol Şampiyonası bileti aldı.

HAKEM CLEMENT TURPIN

Europa League final referee: Clement Turpin – the man who's issued seven red cards in his last three games - Eurosport

Almanya - İskoçya mücadelesini Fransa Futbol Federasyonu’ndan Clement Turpin yönetecek. Turpin’in yardımcılıklarını Nicolas Danos ile Benjamin Pages yapacak. Maçın 4. hakemi ise François Letexier olacak.

A Grubu’nun diğer müsabakasında cumartesi günü Macaristan ile İsviçre oynayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN