EURO 2024: Belçika çok rahat

EURO 2024: Belçika çok rahat

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. E Grubu ikinci hafta maçında Belçika, Romanya engelini 2-0'la geçerek turnuvadaki ilk galibiyetini elde etti.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. E Grubu ikinci hafta maçında Belçika ile Romanya kozlarını paylaştı.

Resim

Turnuvaya Slovakya mağlubiyetiyle başlayan Belçika, Romanya karşısında hayata döndü. Turnuvanın en büyük favorilerinden gösterilen Belçika, maçın henüz 2. dakikasında Youri Tielamans'ın kaydettiği golle öne geçti. Ukrayna galibiyetiyle EURO 2024'e başlayan Romanya ise güçlü rakibi karşısında ilk yarıda etkisiz kaldı.

İyi futbolunu ikinci yarıda da sürdüren Belçika, yıldız futbolcusu Kevin De Bruyne'nin 79. dakikada kaydettiği golle sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı. Puanını 3'e çıkaran Belçika, gruptaki son maçında Ukrayna karşısına çıkacak. 3 puanda kalan Romanya ise Slovakya ile kozlarını paylaşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN