EURO 2024: Almanya ile İsviçre yenişemedi

EURO 2024: Almanya ile İsviçre yenişemedi

Avrupa Futbol Şampiyonası (EUR0 2024) heyecanı devam ediyor. Almanya ile İsviçre'yi karşı karşıya getiren maç 1-1 eşitlikle sona erdi. Her iki ülke de bu sonuçla beraber son 16 turuna yükseldi.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EUR0 2024) heyecanı devam ediyor. A Grubu son hafta maçında Almanya ile İsviçre kozlarını paylaştı.

Resim

Turnuvanın favorilerinden Almanya karşısında maça hızlı başlayan İsviçre, 28. dakikada Dan Ndoye'nin golüyle öne geçti. Ancak İsviçre üstünlüğünü koruyamadı. Almanya, 90+2. dakikada Niclas Füllkrug'un attığı golle skorda dengeyi sağladı. Karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi.

Grubun diğer maçında İskoçya ile Macaristan karşılaştı. Macaristan, İskoçya karşısında oyun olarak üstün olan taraftı. Macaristan aradığı galibiyet golünü ise 90+10. dakikada Kevin Csoboth ile buldu.

Almanya ve İsviçre'nin son 16 turuna yükseldiği grupta, Macaristan en iyi 4 üçüncüden biri olmayı kovalayacak. İskoçya ise turnuvaya veda etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN