Ertuğrul Doğan Trabzonspor'un yeni hocasını canlı yayında açıkladı

Ertuğrul Doğan Trabzonspor'un yeni hocasını canlı yayında açıkladı

Bugün Şenol Güneş ile masaya oturan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, katıldığı canlı yayında Trabzonspor'un yeni teknik adamını resmen açıkladı.

Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor, dün akşam Süper Lig'in 4.hafta karşılaşmasında Eyüpspor ile 0-0 berabere kaldı. Avcı ile yaşanan ayrılık sonrasında Trabzonspor'un yeni teknik adamın kim olacağı merak konusu olurken Karadeniz ekibinin başkanı Ertuğrul Doğan, Trabzonspor'un yeni hocasını canlı yayında açıkladı.

Avcı ile yaşanılan ayrılık sonrasında ilk olarak Fatih Tekke ile masaya oturan Ertuğrul Doğan, başarılı teknik adamdan vazgeçti. Bu gelişme sonrasında Trabzonspor'un yeni hocasının kim olacağı merak konusu olurken Doğan bugün Şenol Güneş ile masaya oturdu.

Görüşmenin ardından A Spor'un canlı yayınına katılan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Karadeniz ekibinin yeni teknik adamının Şenol Güneş olduğunu açıkladı.

Başkan Doğan, açıklamasında 'Şenol Güneş ile ilk defa çalışacağız' açıklamasına yer verdi. Öte yandan Trabzon yeren basınından gazeteci Hakan Yoloğlu'nun aktardığına göre; Fırtına, Şenol Güneş'i yarın resmen açıklayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN