Ergin Ataman Fenerbahçe karşısında! Fenerbahçe-Panathinaikos maçı ne zaman?

Ergin Ataman Fenerbahçe karşısında! Fenerbahçe-Panathinaikos maçı ne zaman?

Galatasaray'a karşı oynadıkları karşılaşma sonrası eliyle 3-1 yaparak derbiye gönderme yapan Panathinaikos başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe'ye konuk oluyor. Fenerbahçe-Panathinaikos maçı ne zaman, hangi kanalda?

THY Euroleague'in 5. haftasında 25 Ekim Cuma günü Fenerbahçe Beko ile Yunanistan'ın Panathinaikos takımını karşı karşıya gelecek.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak FENERBAHÇE-PANATHİNAKOS maçı, saat 20.45'te başlayacak.

Mücadele S Sport'tan canlı yayınlanacak.

Geride kalan 4 maçta 3 galibiyet ve 1 yenilgi yaşayan sarı-lacivertliler, ligde 5. sırada bulunuyor. Konuk ekip ise 2'şer galibiyet ve mağlubiyetle haftaya 6. basamakta giriyor.

ergin-ataman-galatasarayi-devirdi-1727212416-0452.jpeg

ATAMAN GERİLİMDEN SONRA İLK KEZ ATAŞEHİR'DE

Panathinaikos başantrenörü Ergin Ataman, sezon başında Galatasaray'la oynadıkları hazırlık karşılaşması sonrası sarı-kırmızlılı tribünlere giderek derbinin skoru olan 3-1 işareti yapmıştı. Bu işarete sarı-lacivertli camiaya sert tepki göstererek başantrenörlüğünü Ergin Ataman'ın yaptığı A Milli Erkek Basketbol Takımı'na oyuncu göndermeyeceklerini açıklamıştı.

Ataman olaydan sonra özür dilese de Fenerbahçe kararından dönmedi.

38. KEZ KARŞILAŞACAKLAR

Fenerbahçe ile Panathinaikos, 38. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan 37 müsabakanın 20'sini Yunan temsilcisi, 17'sini ise sarı-lacivertliler kazanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN