Erdoğan A Milli Futbol Takımı'nı tebrik etti

A Milli Futbol Takımı Çekya’yı 2-1 mağlup ederek gruptan ikinci olarak çıktığı karşılaşmanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ay-yıldızlı ekibi arayarak tebrik etti.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'nun son hafta maçında Türkiye, Çekya'yı 2-1 mağlup ederek son 16 turuna yükselmeyi başardı. Ay-Yıldızlılar, Avusturya ile çeyrek finale çıkma mücadelesi verecek.

Müsabakanın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milli futbolcular ve A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile telefonda bir görüşme gerçekleştirdi.

Takımı tebrik eden Erdoğan, Avusturya maçı için de başarı diledi. Galibiyetin ardından yapılan görüşmede oyuncuların yanında bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi de yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN