Elif Berra Gökkır elendi

Elif Berra Gökkır elendi

Olimpiyat Oyunları'nda milli okçumuz Elif Berra Gökkır, kadınlar bireysel çeyrek finalinde Güney Kore'den Hunyoung Jeon'a mağlup olarak oyunlara veda etti.

Fransa'nın başkenti Paris'te Les Invalides'te yapılan okçuluk klasik yay müsabakalarında, 17 yaşındaki milli sporcumuz Elif Berra Gökkır, son 16 turunda dünya 3'üncüsü Japon sporcu Satsuki Noda ile kozlarını paylaştı.

9782551.jpg

İlk iki seti kaybeden Gökkır, üçüncü ve dördüncü setleri önde tamamladı ve ardından final turunu başarıyla geçerek skoru 6-4 yaptı. Gökkır, bu galibiyetle çeyrek finale adını yazdırdı.

9782552.jpg

Olimpiyat Oyunları'nda 17 yaşındaki milli okçumuz Elif Berra Gökkır, kadınlar bireysel çeyrek finalinde ise Güney Kore'den Hunyoung Jeon'a 6-2 mağlup olarak oyunlara veda etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN