Dusan Tadic Avrupa'nın zirvesine oturdu! Dünya yıldızlarını solladı!

Dusan Tadic Avrupa'nın zirvesine oturdu! Dünya yıldızlarını solladı!

Fenerbahçe'nin Sırp süper yıldızı Dusan Tadic, bu sezon ortaya koyduğu performansla dünya yıldızlarını solladı.

Bu akşam Avrupa Ligi'nde 2. hafta karşılaşmasında Hollanda'da Twente'nin konuğu olacak Fenerbahçe'de Sırp yıldız Dusan Tadic, ortaya koyduğu performansla Avrupa'da zirveye oturdu. Yıldız golcü, dünya yıldızlarını geride bırakarak etkileyici bir performansa imza attı.

Takvim'in haberine göre; Kanarya'nın 35 yaşındaki yıldız golcüsü bu sezon 30 yaş üstü kanat oyuncuları içinde Avrupa'nın en skorer ismi olmayı başardı. Sırp golcü dünya yıldızlarını geride bıraktı.

12 maçta 4 gol 6 asiste imza atan yıldız golcü bu alanda ilk sırada yer aldı. 35 yaşındaki yıldız golcüyü İngiliz devi Liverpool'un süper yıldızı Mohamed Salah takip etti. Mısırlı süper yıldız 9 maçta 4 gol ve 5 asistle 9 gole katkı yaptı.

Florian Thauvin, Hoffenheim'dan Marius Bülter ve Krasnodar'dan Victor Sa sezonun diğer en skorer 30 yaş üstü kanat oyuncuları olarak listede yer aldı.

İşte o liste...

FENERBAHÇE HABERLERİ - Dusan Tadic istatistikleriyle Avrupa'da zirvede! İşte o sıralama

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN