Dursun Özbek'ten TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na şok tepki

Dursun Özbek'ten TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na şok tepki

Galatasaray maçını izlemek için Türkiye'ye gelen UEFA Başkanı Ceferin önce TFF'de düzenlenen yemeğe katıldı. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, Yunus Akgün'ün PFDK'ya sevk edilmesi nedeniyle yemeği protesto etti

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin'in de katıldığı Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) organize ettiği yemekte yer almadı. Özbek'in bu yemeğe katılmama nedeni ortaya çıktı.

Milliyet gazetesinin haberine göre; sarı kırmızılılar, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yemeğini protesto etti.

Kulüp başkanlarının da davetli olduğu yemeğe, TFF Başkanı’nın Okan Buruk hakkındaki açıklamaları ve son olarak Yunus Akgün’ün PFDK'ya sevk edilmesi nedeniyle Özbek'in gitmediği belirtildi.

c688d1594d81444cab371cc16187f47a.jpg

CEFERİN ELFSBORG MAÇINI İZLEDİ

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ve TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, dün Galatasaray-Elfsborg maçını izlemek üzere Ali Sami Yen Spor Kompleksi’ne geldi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek; Ceferin ve Hacıosmanoğlu'nu stat girişinde karşıladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN