Dursun Özbek'ten karaborsa bilet iddialarına suç duyurusu

Dursun Özbek'ten karaborsa bilet iddialarına suç duyurusu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, karaborsa bilet iddialarıyla ilgili olarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Galatasaray Kulübü, Başkan Dursun Özbek'in karaborsa bilet iddialarının araştırılması için suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Özbek, son dönemde ortaya çıkan bu iddialar nedeniyle savcılığa başvurdu.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Başkanımız Dursun Aydın Özbek bugün saat 14.30'da İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na müracaat ederek, Galatasaray Spor Kulübü Futbol karşılaşmalarının biletlerinin karaborsa aracılığıyla yüksek meblağlarla satıldığına ve bu suretle gerek Galatasaray Spor Kulübü yöneticilerinin ve çalışanlarının gerekse de üçüncü kişilerin menfaat elde etmelerine dair iddiaların araştırılması için suç duyurusunda bulunmuştur."

"ARAŞTIRILMASINI TALEP EDİYORUM"

Galatasaray Kulübü, konuyla ilgili detaylı bir araştırmanın yapılmasını ve söz konusu iddiaların aydınlatılmasını talep ediyor. Kulüp yetkilileri, bu tür yasadışı faaliyetlere karşı sıfır tolerans politikası güttüklerini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN