Dursun Özbek'ten 'Hamit-Halil Altıntop' transferi! 17 yaşındaki ikiz kardeşler Galatasaray'da...

Dursun Özbek'ten 'Hamit-Halil Altıntop' transferi! 17 yaşındaki ikiz kardeşler Galatasaray'da...

Transfer çalışmalarına erken başlayan Dursun Özbek ve yönetimi 17 yaşındaki sağ bek Vincent Bayındır ile anlaşmaya vardı. Sarı Kırmızılıların Vincent'in ikiz kardeşi Aris'le de görüştüğü öğrenilirken, Galatasaray'ın bu hamleyle Hamit-Halil Altıntop etkisi yaratmak istediği bildirildi.

Galatasaray, Süper Lig'deki şampiyonluk mücadelesinin yanı sıra gelecek sezon kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor.

GALATASARAY VİNCENT BAYINDIR'I TRANSFER ETTİ

Sarı-kırmızılılar, transfer politikaları çerçevesinde önemli bir adım atarak, RB Leipzig altyapısında yetişen 17 yaşındaki sağ bek Vincent Bayındır'ı renklerine bağladı.

giivlpnwyaa4ntp.jpg

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM YAPTI

Kulüpten resmi bir açıklama yapılmasa da, genç oyuncunun sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, RB Leipzig'e veda ettiğini ve Galatasaray kariyerine başlamak için duyduğu heyecanı ve mutluluğu dile getirdi.

LEİPZİG'E MİNNETTARIM

Vincent Bayındır'ın açıklamasında, "RB Leipzig'e veda etmek ve aynı zamanda teşekkür etmek istiyorum. Burada çok şey öğrendim ve kendimi geliştirdim. Öğrendiklerim için çok minnettarım. Hayatta her zaman karşılaşılan engeller vardır, ancak önemli olan bu engelleri aşmak ve sahip olunan her fırsatı değerlendirmektir. Galatasaray için oynayacağımı duyurmaktan son derece mutlu ve minnettarım" ifadelerini kullandı.

giiuysfw0aa6cmh.jpg

Galatasaray'ın Vincent Bayındır'ın kardeşi Aris Bayındır'ı da transfer etmek için görüşmelere başladığı, Sarı Kırmızılı yönetimin Vincent'in orta saha oynayan ikizini de alıp Hamit Altıntop/Halil Altıntop etkisi yaratmak istediği bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN