Dursun Özbek'in 15 milyon euro verip aldığı Zaniolo İngilizleri çileden çıkardı: Berbat, rezalet, işe yaramaz'

Dursun Özbek'in 15 milyon euro verip aldığı Zaniolo İngilizleri çileden çıkardı: Berbat, rezalet, işe yaramaz'

Premier Lig'in 28. haftasında Villa Park Stadı'nda Tottenham'a 4-0 kaybeden Aston Villa'da alınan farklı mağlubiyetin faturası kırmızı kart gören McGinn ve Nicolo Zaniolo'ya kesildi. İşte 90 dakikanın ardından İngiliz taraftarların Zaniolo'ya olan o öfkeleri...

Aston Villa taraftarları, Tottenham'a iç sahada 4-0 yenildikleri maçın ardından öfkelerini Galatasaray'dan kiraladıkları Nicolo Zaniolo'yu hedef aldı.

ZANİOLO HEM AĞIR HEM TEMBEL

Nicolo Zaniolo, 58. dakikada Clement Lenglet'in yerine oyuna girdiğinde 2-0 Tottenham öndeydi, mücadele ise uzatma dakikalarında gelen gollerle 4-0 sona erdi.Sosyal medyada Zaniolo'nun öne çıkması ise kaybettiği bir topun ardından rakibini kovalamaması olarak gösterildi.

İNGİLİZ TARAFTARLAR ÇILDIRDI

* "Eğer koşmayacaksan ve kendini ortaya koymayacaksan Galatasaray'a geri dön.*

"Bugün kesinlikle berbattı. Ona zaman ve sabır verelim dedim ama oyuna girdikten 10 dakika sonra geriye koşmamış tam bir rezalet."

depophotos-18207226-001.jpg

* "Zaniolo gördüğüm en kötü Villa oyuncusu. Kesinlikle işe yaramaz. Hiçbir şey yapamıyor."

"Gol atmamız gerekiyor ve 31 maçta 2 gol atabilen Zaniolo'yu mu oyuna alıyoruz?"

15 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ

Geçtiğimiz sezon 15 milyon Euro verilip alınan Zaniolo'nun Galatasaray'a döneceği hemen hemen kesinleşirken, genç futbolcunun Milan, Juventus, Fiorentina tarafından da takip edilmemesi Sarı Kırmızılı yönetimde hayal kırıklığı yarattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN