Dursun Özbek Zaniolo ve Yunus Akgün'den 31.5 milyon euro'yu kasaya koysaydı yeni Belhanda Galatasaray'daydı

Dursun Özbek Zaniolo ve Yunus Akgün'den 31.5 milyon euro'yu kasaya koysaydı yeni Belhanda Galatasaray'daydı

Transfer çalışmalarına erken start veren bu sezon yapılan hataları yapmak istemeyen Galatasaray yönetimi yeni Belhanda'yı elinden kaçırdı. Sky Spor'da yer alan habere göre Dursun Özbek ve yönetiminin 19 yaşındaki Faslı orta sahaya talip olduğu, fakat Genk'in oyuncusu için 35 milyon euro bonservis bedeli belirlediği öğrenildi.

Trendyol Süper Lig'de lider bir şekilde yoluna devam eden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Bu sezon şampiyonluk kupasını kaldırmak isteyen sarı kırmızılılar, gelecek sezon için de transfer çalışmalarına başladı.

8 VE 10 NUMARA OYNAMA YETENEĞİNE SAHİP

Yeni sezonda iddialı transferler yapmak isteyen Cimbom, Bellingham'ı idol olarak gören genç yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Belçika ekibi Genk'de forma giyen Bilal El Khannouss'u gündemine aldı.

moroccos-bilal-el-khannouss-wins-belgian-lion-award-2023-800x420.jpg

ALMAN VE İSPANYOL DEVLERİ DE DEVREDE

Sky Sports'da yer alan habere göre; Genk'in 19 yaşındaki yıldızı, Leipzig, Bayer Leverkusen ve Borussia Dortmund ile ciddi şekilde ilgileniyor. Haberde; Alman kulüplerinin yanı sıra Bilal El Khannouss'a Galatasaray, Benfica, Atletico Madrid, Roma ve Marsilya'nın da ilgisinin olduğu ifade edilirken oyuncunun tercihinin Almanya'da oynamak olduğuna yer verildi.

BUNDESLİGA İLGİMİ ÇEKİYOR

Kariyeri hakkında daha önce açıklamalarda bulunan Bilal El Khannouss, "Bundesliga'da oynamak ilgimi çekiyor. Oraya giden oyuncular kendilerini çok geliştiriyor. Ben de Kevin De Bruyne ve Jude Bellingham gibi olmak istiyorum." ifadeler kullanmıştı.

bilal-el-khannouss-1.webp

GENK 35 MİLYON EURO İSTİYOR

Öte yandan haberde, Genk'in yıldız oyuncusunu kaybetmek istemediği ve transfer olması durumunda 35 milyon Euro gibi bir bonservis bedeli talep edeceği ifade edildi. aslı orta saha oyuncusu, bu sezon Genk formasıyla çıktığı 39 maçta 3 gol 7 asistlik performans gösterdi.

ZANİOLO VE YUNUS AKGÜN GERİ DÖNECEK

Stili, oynadığı mevki ve asıl uyruğuyla (Fas) Belhanda'yı andıran Bilal El Khannouss için her ne kadar girişimlerde bulunsa da Galatasaray'ın şimdilik bu bonservis bedelini karşılayamayacağı öğrenildi. Yunus Akgün ve Zaniolo'dan gelecek 31,5 milyon euroluk gelirin suya düşmesi Bilal El Khannouss konusunda Başkan Dursun Özbek'in elini kolunu bağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN